O nama

 

U ljeto 2008 godine trojica motociklista iz Podgorica su krenuli na jedan malo veci put. Gdje? NordKapp. Mozda ste culi a mozda i niste. To Vam je najsjevernija tacke Evrope. Kad dodjete tamo imate jos nekih 1000-2000 km do sjevernog pola. Eto. Uglavnom vozili su oni tako nekih 25 dana. Isli okolo naokolo i izmedju ostalog imali dosta vremena za razmisljanje. Kako? Pa znate kad se vozite sami na motoru po nekih 8-10 sati dnevno, jedino sto Vam preostaje je razmisljanje. Prosla je i ta tura, oni su se vratili u PG, i?

Postavilo se pitanje kako ljude upoznati sa svim ovim stavrima, u stvari Vise sa njima podijelti ovo iskustvo. Ne samo ovo, nego kompletno iskustvo putovanja motorima. Poslije malo razmisljanja i razglabanja doslo se na ideju organizovanja WEB stranice. Medjutim nije se htjelo napraviti nesto sto ce biti namjensko za jednu turu, odluceno je da se napravi stranica gdje ce svi ljudi koji imaju afiniteta prema ovakvom vidu putovanja i vole motore moci podijeliti sa ostalima svoje price. Postavljen je "NoLImitBikers" sajt. Samo mu ime govori da je namijenjen za sve, ali  bas sve vidove ljubavi prema motorima. Dali neko voli da putuje, voli da se vozi po gradu, voli samo da pravi motore, voli da ih slika, voli ... uglavnom namijenjen je svima. Bitna je ljubav prema motorima.

Tako smo dosli i do svega ovoga. Postavljen je sajt. Ostalo je na svima nama. Kako ce se sajt razvijati u kojem pravcu u kojoj kolicini to zavisi od svih nas.

NordKapp 2008 ekipa (i osnivaci NoLimitBikers-a):

Nino Bojić - GS650 Dakar

MNino-Bojic MNinov

 

Ivan Božovič - K1200

MIvan-Bozovic MIvanov

 

Blažo Milić - R1200 GS Adventure

MBlazo-Milic MBlazov