Drugi HORIZONS UNLIMITED skup u Crnoj Gori!

Vranjak, 26-29. jun 2014.god.

Ove godine se drugi put u ovim krajevima organizuje Horizons Unlimited okuljanje.Skup ce se odrzati u zadnjoj nedjelji juna na Bjelasici u Eko katunu Vranjak od 26. do 29. juna 2014.Onima koji nisu upoznati sa samom idejom ovih skupova mogu vise informacija dobiti na (www.horizonsunlimited.com).Ono sto je bitno kod ovih skupova jeste da su EDUKATIVNOG KARAKTERA.


Tokom trajanja skupa, ucesnici mogu da cuju dosta intrensantnih prezentacija o putovanjima, iskustvima drugih ljudi, mogu da prisustvuju nekim kursevima kao sto prva pomoc, orijentacija i sl.

Ljudi koji ce podijeliti iskustvo sa vama su:

Zeljan Rakela iz Hrvatske (koji je presao 305.000km kroz 5 kontinenata i 100 drzava), bracni par Cristina Bianchi i Knut Fjeld (uzivali na dva tocka 93. dana kroz Aziju), zatim Marko i Maja Calasan (koji su 3 mjeseca putovali po svijetu prolazeci Evropu, Rusiju, Mongoliju, Juznu Koreju i SAD), Ivan Lipicnik (Slovenija),Vladimir Jovicic (Srbija - TheRideAround2010),Rodoljub Roki Rogosic (Njemacka), kao i mnogi drugi obozavatelji dvotockasa.

Vise informacija o samom skupu, cijenama, rutama za voznju mozete naci na:http://www.horizonsunlimited.com/events/montenegro-2014