II "MOTO SHOW"

II Moto Show se održava u Delta City-u u periodu od 04.04. do 06.04. 2014. godine a radno vrijeme "Moto Show" je od 10-22h.

"Moto Show" za cilj ima okupljanje zastupnika vodećih brendova iz motoindustrije, prateće moto opreme, djelova, kao i svih relevantnih organizacija koje pružaju podršku vozačima. Osnovna ideja ovog projekta jeste promocija značaja motoindustrije, sa komercijalnog ali i aspekta životnog stila.

Osim što je izložbenog karaktera, "Moto Show" će pružiti neophodne informacije svim znatiželjnim posjetiocima u vezi sa načinom i mogućnostima kupovine motora, skutera i prateće moto opreme, ali i izuzetno bitne informacije kada su u pitanju zakonske regulative i bezbjednost u saobraćaju. Svi posjetioci će imati priliku da tri dana uživaju u prezentacijama najrazličitijih modela dvotočkaša, prateće moto opreme (kacige, rukavice, jakne), ulja, maziva, pneumatika, GPS uređaja i svih ostalih servisnih potreba vlasnika motora. Ponuda će biti upotpunjena raznim akcijama, promocijama kao i poklonima za srećne posjetioce.