Moto Deda Mrazevi 2011

I ove godine smo riješili da obradujemo najmlađe akcijom Moto Deda Mraz 2011. Ovaj put će to biti Zavod za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine · Podgorica.

Prošle godine smo posjetili dom u Bijeloj, ove godine smo se opredijelili da posjetimo mališane u Podgorici u Subotu 17 Decembar. Zavisno od meteo uslova, moguće je da odlozimo akciju za Nedjelju 18. Decembar.

U Zavodu su se jako obradovali ovoj ideji i vrlo rado pristali da ih posjetimo. Djece ima svih uzrasta, od predškolskog do kraja srednje škole i ukupno ih ima 75-toro. Pošto dio njih roditelji svakodnevno dovoze u školu, a mi smo planirali posjetu za vikend, neće svih 75 djece biti taj dan u školi, ali će oni srediti da bude većina, bar njih 50.

Svi Moto Deda Mrazevi treba da se okupe isped "Delta City-ja" u 11.00h u subotu 17.12.2011. Defile je planiran za 11.30h a posjeta mališanima u 12.00h. Odijelo Deda Mraza je obavezno i svako ga nabavlja za sebe. Nadamo se da je suvišno pominjati da je kaciga obavezna?

Pokušaćemo da obezbijedimo i policijsku pratnju kako ne bismo imali problema sa semaforima, mada smo i u prošlosti sami regulisali saobraćaj, ali uz pomoć nadležnih ovaj defile će biti puno bolji sa aspekta sigurnosti.

Ruta defile-a će izgledati ovako:

Svi koji žele mogu nam se priključiti i uveličati ovaj događaj svojim prisustvom, a oni koji žele mogu donirati nešto novca za kupovinu poklon paketića za ovu djecu. Uplate se zaključuju 10. Decembra jer poslije toga se kupuju i sređuju paketići. Novac se može uplatiti na žiro račun Nolimit Bikersa na 510-31180-08 u CKB banci!

PIB: 02767279
Br. Računa (CKB) : 510-31180-08
Naznaka uplate: Moto Mrazevi - Vas_nick/Ime

 Hvala svima na podršci i na učešću u akciju!