Ukraden motor Kawasaki Z750 iz 2007 godine

Dragi bajkeri,

Nažalost se desio nemio događaj našem bratu bajkeru iz Hrvatske koji je došao u Crnu Goru. Umjesto dobrog provoda, druženja i stvaranja novih poznanstava njega je ovaj "odmor" skupo koštao. Ukranem mu je motor u noći između 29.05 i 30.05.2011 godine u Baru. U pitanju je Kawasaki Z750 iz 2007 godine. U nastavku ovog dopisa slijedi kratki opis samog motora napisan od prijatelja oštećenog bajkera:

Radi se o Kawasaki-u Z750 svjetlo zelene boje, 2007.g. Specifičan je po tome što je imao 2 trioval auspuha umjesto jednog, proizvođač "Kucelj", rađen po narudžbi....i sigurno su jedni jedini takvi u Crnoj Gori. Imao je dodatno "gear indicator" i mali dodatni blatobran na zadnjem kotaču. Rezervoar je imao mala udubljenja...1 ispod brave rezervoara, a jedno s desne strane rezervoara (gledano dok se sjedi na motoru). Na felgama zelene trake, Kappa nosač kofera (bez kofera), "moto-detail" bisage u kojima je bila i vojna ćutura (JNA) puna rakije kao i taperver posuda puna domaćih špeka,kobasica i šunke.....dabog da se zadavio s tim!!!!
Tko pronađe motor(nadamo se u voznom stanju), zagarantirano dobiva novčanu nagradu!! Prijatelja samo zanima motor a ne nikakav počinitelj (s tim neka se bavi policija)!
Braćo bikeri, unaprijed zahvaljujemo na svakoj informaciji i pomoći. Put nam je propao, vratili se jučer iz Bara do Zagreb, ali opet ćemo doći u Crnu Goru i ovo sranje nas neće zaustaviti u vožnjama koje smo htjeli napraviti!!!
PUNO HVALA I ŽIVJELI!
Kontakt na PP ili moj mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili od prijatelja kojem je ukraden motor Robert This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Molimo sve one koji imaju neku informaciju da se jave ili na gore naznačeni mail ili na naš mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i pomognu našem prijatelju da vrati svoj motor, a i da se ponovo vrati u Crnu Goru da mu ne ostane u ovakvom pamćenju.

Evo par slika motora


Živjeli!