Moto Deda Mrazevi 2010

Akcija MOTO DEDA MRAZEVI 2010 koju smo planirali je privedena kraju. Utisci? Jednom riječju - FENOMENALNI.
Svi koji su bili u Bijelu 19. Decembra 2010 godine shvatili su koliko su ta djeca dobra, vaspitana, ali i koliko im pažnje treba koja im je nažalost oduzeta. Mi smo se potrudili da im ove predpraznične dane, koji su upotpunjeni ljubavlju i pažnjom, nekako približimo i makar malo uljepšamo - koliko je to bilo u našoj moći. Njihovim reakcijama bih rekao da smo u tome i uspjeli :)

Bilo je emocija, bilo je i suza, ali i obećanja da smo tek počeli i da ovo nije zadnja već tek prva akcija ovakvog tipa koju organizujemo.
Moramo napomenuti da su nam u uspješnosti ove akcije pomogli sledeći subjekti koji su nam izašli u susret kako novčanom tako i drugom vrstom pomoći:

Kids Land, Prva Banka, Komercijalna Banka Budva, Goraton, AgroInvest, MonteSigma, Northstar, Neregelia, Ljetopis, Komisija za hartije od vrijednosti, Procon(od zaposlenih), B&V Group, Maša, DPC, Adv. kancelarija Marika Novaković, Maestro D, Technomarket.

Isto tako je bilo i mnogo pomoći od naših drugara koji su prepoznali o kakvoj je akciji riječ i odmah krenuli sa skupljanjem novca koji je kasnije, kao što ste vidjeli, upotrijebljen u veoma lijepe svrhe.

I na kraju, šta reći osim se puno zahvaliti svima koji su učestvovali u ovoj akciji, ljudima koji su vukli konce da sve prođe kako treba, i onima koji nažalost nisu mogli da nam se pridruže ali su svakako svojim kritikama/savjetima puno pomogli, pojedincima, firmama, moto klubovima... i na kraju ono najljepše - djeci iz doma koja su nam uljepšala taj predivni dan... veliko HVALA!

Evo kako je to izgledalo...

photo by: Andrija Budva & VERI  (thanx)