Nolimitbikers idu u Veronu

Od 15 do 17 januara 2010 održat će se međunarodni sajam motociklizma u Veroni.
Ovaj sajam se svrstava kao jedan od najvećih u svijetu motociklizma, ali svakako najznačajniji evropski moto sajam u kojem se pored seriskih motora svih poznatih marki, akcenat stavlja na "custom" motore. Prošle godine ovaj sajam je posjetilo 90 000 ljudi a bilo je prisutno preko 600 izlagaca na 35 000m2 površini zatvorenog prostora, podijeljenog u 7 paviljona. Ove godine se očekuje još veća posjećenost kao i predstavljane mnogih noviteta u svijetu moto industrije.

Ove godine smo se po prvi put okupili pod organizacijom Nolimitbikers i riješili da zajedno sa svim zainteresovanim moto entuzijastima i zaljubljenicima organizovano odputujemo na ovaj sajam. Ovaj aranžman je organizovan u režiji Nolimitbikers članova preko turističke agencije Ivanco-Travel iz Sutomora čiji je vlasnik naš kolega motorista.

Polazak je planiran 14-og januara u 18h iz Budve, u aranžman su uključena: prevoz autobusom, dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvjezdice. 15-og prije dolaska u Verona planirana je kratka posjeta moto sajmu u Padovi koji se održava paralelno sa sajmom u Veroni, zatim odlazak u Veronu, obilazak grada, 16-og odlazak na sajam, 17-og slobodno vrijeme, ili skijanje nadomak Verone po želji. Cijena ovog aranžmana iznosi 175 eura po osobi. Takođe je bitno napomenuti da smo se potrudili da cijena ovog aranžmana bude najniža moguća agencija je isključila svoju proviziju a motiv putovanja je dobro druženje i ljubav prema motorima.
Ukoliko želite da putujete sa nama možete se prijaviti na Nolimitbikers forumu tema: Putovanja, izleti, skupovi / Verona 15-17 januar.