Prvo NLB okupljanje

No Limit Bikers! Nema laži, nema prevare! Prošla subota nam, po meto izvještaju, nije bila naklonjena pa smo se uzdali u ovu koja nam daje puno pravo da se zovemo ovako kako se zovemo. No Limit! Toliko bajkera po takvom (ne)vremenu koji idu da "osvoje" Ivanova Korita, toliko dobre volje i toliko mokrih gaća(od kiše i grada naravno!) odavno nije bilo :)

Na početku i po spisku koji se pravio par dana unazad nije se ni slutilo da će na kraju ručka konobar donijeti listu na kojoj je pisalo "122 ručka servirana". Space Director je ukazivao na nekih 70tak ljudi, ali s velikom radošću možemo konstatovati da je Wulfy-jevo stručno oko procijenilo da je danas bilo nešto više od tog broja MOTORA, tačnije 78, a sa saputnicima broj NLB bajkera se popeo na nevjerovatnih već prozvanih - 122. Preko svih očekivanja!
Moramo da naglasimo da nam je jako drago da je sve proteklo bez većih incidenata. Zašto kažem većih, zato što smo saznali da su 2 člana imali blago klizanje uz Ivanova Korita ali srećom sve je prošlo bez većih posljedica i junačke rane je izliječio dobar pasulj i lijepo druženje pola sata kasnije. A uz pasulj & priganice, drugari su preuzeli poručene majice uz poklon kačkete + naljepnice za motor i kacigu. Znači, full tretman! Nama koji smo započeli ovu ideju danas je srce bilo puno kad smo vidjeli kolone motora koji idu u cik cak formaciji, bez jurcanja i bez preticanja, nekim normalnim redom kao što i treba da se vozi u grupnoj vožnji. Isto tako nam je bilo srce puno kad smo vidjeli cijelu ekipu u salu za ručavanje ... a bogami nekima i za sušenje gaća na originalan način :D .... i nadamo se da ćemo nastaviti u ovakvom stilu da se vozimo, okupljamo i družimo i ubuduće.
I još jedna stvar, danas je pasulj odradio svoje kod većine, tako da ćemo morati nadoknadu na ekološku taksu da platimo u naredne par dana da se nebi zamjerali organima reda :)

Još jedom hvala svima koji su danas bili na dogovoreno mjesto i što su uljepšali dan svojim dolaskom.

NoLimitBikers Team