Moto Djeda Mrazevi 2016

Udruženje motociklista „No Limit Bikers“ iz Podgorice ce 17. decembra 2016. godine, u saradnji sa svim ostalim moto klubovima iz Crne Gore, nastaviti svoje već tradicionalne društveno korisne akcije i organizovati događaj pod nazivom „Moto Djeda Mrazevi 2016“.

Cilj akcije je uručivanje novogodišnjih paketića i druge pomoći djeci iz Doma za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj. Ideja je da djecu obradujemo na nacin što cemo im pokloniti ono što im je u ovom trenutku najpotrebnije.

Poklone im uručuje grupa motociklista obučena u kostime „Djeda Mraza“, što za njih predstavlja nesvakidašnji događaj i atrakciju, pogotovo kada se uz

me u obzir datum koji je van motociklističke sezone.

Plan i program bi izgledao ovako:

Read more...

DDK 2016

Hard Rock cafe Podgorica

NLB ekipa je danas, 25.09.2016 godine, sada već tradicionalno organizovala još jedno DDK u Centru za transfuziju krvi Crne Gore. Poslije akcije domaćini iz Hard Rock Cafe-a Podgorica su nas ugostili u svojim prostorijjama na doručku i okrepljenje uz piće i kafu. Od danas HRC je zvanično baza okupljanja i budućih druženja NoLimitBikers udruženja.
Hvala svima na učešću, do gledanja!

Read more...

Moto Djeda Mrazevi 2015

Moto Djeda Mrazevi 2015
Bliži se i ono doba u godini kada se bude Moto Djeda Mrazevi koji, već peti put za redom, posjećuju naše najmilije i našu budućnost - djecu. Ove godine smo odlučili da posjetimo djecu iz dječijeg doma u Bijeloj obzirom da te djece ima jako puno, a i ne bismo voljeli da pomisle kako smo ih zaboravili.
Read more...

Xross Challenge 2015 - Kreni u akciju!

Ekipa Xross Challenge-a i ove godine nastavlja sa izazovima i punim gasom pripremaju teren i logistiku za takmičenje koje će se održati 22-24 Maja na Tari - Kaluđerske bare. Obzirom da je prošla godina bila i prva godina kako se Xross održava, a vidjeli smo stepen ozbiljnosti i profesionalizma, kako u organizaciji svega tako i kod takmičara, možemo samo da pretpostavimo šta nas sve očekuje ove godine.
Read more...

Akcija Moto Deda Mrezevi 2014

Postovane kolege,ovogodisnja akcija MDM 2014 odrzace se u subotu 20/12/2014.

Ove godine idemo u posjetu JU RESURSNI CENTAR ZA DJECU I MLADE "Podgorica" (Centar za mlade sa smetnjama u razvoju-Zabjelo)

Akcija je dogovorena sa direktorom te ustanove Zoranom Boskovicem koji ce nam blagovremeno javiti sto im sve treba.
Mnogo im je drago sto smo njih izabrali ove godine,jer je nasa zadnja posjeta ostavila brojne utiske!

Read more...

Trka izdržljivosti po šumama i gorama Kopaonika!

Na ovaj smeli poduhvat odlučilo se čak 200 vozača koji su u petak stigli u Rtanj i sa nestrpljenjem čekali početak trke

Prva srpska enduro moto trka “X kros čelendž” uspešno je završena na Kopaoniku, gde su proglašeni i najbolji vozači u četiri različite klase.  Na ovaj smeli poduhvat odlučilo se čak 200 vozača koji su u petak stigli u Rtanj i nestrpljivo čekali jutro kako bi krenuli stazama koje su organizatori sve do tada držali u tajnosti.

Prvog dana započela je borba za startnu poziciju u klasi „malih“ motora, a takmičare na „velikim“ motorima čekala su dva specijalna ispita.

Read more...

Drugi HORIZONS UNLIMITED skup u Crnoj Gori!

Vranjak, 26-29. jun 2014.god.

Ove godine se drugi put u ovim krajevima organizuje Horizons Unlimited okuljanje.Skup ce se odrzati u zadnjoj nedjelji juna na Bjelasici u Eko katunu Vranjak od 26. do 29. juna 2014.Onima koji nisu upoznati sa samom idejom ovih skupova mogu vise informacija dobiti na (www.horizonsunlimited.com).Ono sto je bitno kod ovih skupova jeste da su EDUKATIVNOG KARAKTERA.

Read more...